Головна » Бізнес » Нерухомість » Названо причину, що заважає проводити у Львові грандіозні масові заходи

Названо причину, що заважає проводити у Львові грандіозні масові заходи

Львів не готовий приймати у себе масштабні заходи світового рівня, великі концерти.

Про це заявив директор івент-компанії Global Events Денис Ринський в інтерв’ю «Львівській пошті».

У місті, за його словами, бракує великого івент-холу, здатного вмістити багатотисячну аудиторію.

«Щойно такий об’єкт з’явиться у Львові, ми спричинимо потужний імпульс ділової та подієвої активності у наш регіон, наше місто займе відкриту позицію на світовій мапі міжнародних подій — до нас поїдуть всесвітньо відомі мігруючі ділові заходи, які зараз не можуть обрати Львів», — сказав Ринський

«Також це дасть можливість проводити великі концерти та виставки, одним словом, вивести регіон на новий рівень інтеграції зі світом», — додав він.

Площа такого об’єкту, разом з інфраструктурою, за оцінкою фахівця, мала би складати не менше 2 гектарів. Під спорудження івент-холу уже розглядались ділянки біля «Арени Львів», на вул. Шевченка, за церквою Анни та біля аеропорту. На його ж думку, найкраще для цього підійшло б перехрестя вулиць Стрийська-Наукова, з огляду на те, що туди найпростіше добиратись.

Кошторис такого проекту, як зазначив директор Global Events, складає від 30 до 70 млн доларів, окупність — 15-20 років, при 50% завантаженості і клієнтоорієнтованій ціні на послуги.

Івент-хол — мультифункціональний майданчик для проведення масштабних заходів будь-якого формату з великою площею та місткістю.