Головна » Довідник » Миколаївцемент

Миколаївцемент

ВАТ “Миколаївцемент” – підприємство з виробництва цементу у місті Миколаєві Львівської області. Основною сировинною базою є поклади вапняку, що знаходяться неподалік від села Добряни Миколаївського району.

З 1999 року перебуває у складі Групи “Лафарж”, яка є світовим лідером у виробництві будівельних матеріалів, зокрема, цементу, гіпсу, бетону й наповнювачів.

Підприємство працює з 1950 року. Поточна виробнича потужність становить 1 млн. 450 тис. тонн цементу. Випускає цемент трьох марок, в т.ч. марка “ПЦ І 500”, тарований по 50 кг і навальний. Надає послуги сертифікованої бетонної лабораторії. Кількість працівників – приблизно 700 осіб. Займає близько 10% національного ринку. Натуральний ринок складають Західні області України (в т.ч. Закарпаття) та частково Київський регіон.

Відповідно до довготермінової Програми розвитку заводу у 2008 році на підприємстві впроваджено ряд великих інвестиційних проектів, серед яких:
– Переведення обертових печей з природного газу на вугілля як основне технологічне паливо
– Часткова заміна природного газу альтернативними паливами (шини та паливо на основі твердих промислових та побутових відходів)
– Випуск нової марки цементу – марка “500”
– Запуск третьої пакувальної лінії з метою збільшення кількості тарованого цементу та з можливістю його палетизації.

Також, підприємство планує будівництво нової технологічної лінії за “сухим” способом виробництва цементу

ДжерелоОфіційний сайт Миколаївського району 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...