Власник Tex-Mex BBQ Майкл Бетс (Michael Betts) тимчасово закрив свій м’ясний ресторан у Львові.
Про це він написав на сторінці ресторану у Facebook.
Бетс пояснив, що змушений був це зробити, бо зіткнувся з проблемою, що у Львові на Паску неможливо придбати свіже м’ясо, оскільки всі ринки закриті.
«Мені дуже неприємно це говорити, але бізнес в Україні — це пи*дець!», — зазначив бізнесмен.
Американець, який декілька років живе у Львові і веде тут власний бізнес, дав зрозуміти, що ресторан відчинить свої двері для відвідувачів, щойно львівські ринки запрацюють після Великодніх свят.
Новина про закриття Tex-Mex BBQ викликала дискусію серед користувачів соцмережі. Дехто з них зазначає, що ресторатор мав би заздалегідь подбати про постачання м’яса в святковий період. Дехто дивується, чому це ресторан купує м’ясо на звичайному базарі, а не співпрацює зі своїми постачальниками. А дехто підсміюється, що на великодньому столі у львів’ян зазвичай стільки м’яса, тож малоймовірно, що у найближчий тиждень їм захочеться йти в м’ясний ресторан.
(Оновлено 5.05.2016): Сьогодні Tex-Mex BBQ відкрився. «Ми знайшли м’ясо!», — повідомив власник ресторану.