Головна » Бізнес » Медіа » «!Фест» отримав ліцензію на вирощування медичного канабісу: медіа купились на жарт співвласника холдингу Юрка Назарука

«!Фест» отримав ліцензію на вирощування медичного канабісу: медіа купились на жарт співвласника холдингу Юрка Назарука

Співвласник холдингу «!Фест» Юрко Назарук в себе на «Фейсбуці» сьогодні опублікував фотографію, на якій видно, як два автокрани монтують якусь конструкцію на території !FESTrepublic на Знесінні.

Те саме фото з Фб-сторінки Юрка Назарука

Бізнесмен дав до фото такий підпис:

«Нам вдалось одним із перших в країні отримати ліцензію на вирощування медичного канабісу. І, щоб не втрачати першість — відразу почали збирати парник. Найбільший в місті. Так, щоб була своя львівська, з-під Високого Замку. А не десь там зі степу. А шо? І так було місце, а тепер кожен сантиметр даруватиме нові емоції. Тепер в кожному закладі буде своя аптека і вчасна допомога потребуючим. Ше троха почекати і свято врожаю. То вам не спаржа:)».

Низка інтернет-видань написане Назаруком прийняли за чисту монету і дали на повному серйозі новини про те, що «!Фест» отримав ліцензію на вирощування медичного канабісу. Деякі з них, невдовзі збагнувши, що й до чого, новину видалили.

Очевидно, що пост Назарука — це жарт. Ні про яку ліцензію на вирощування медичного канабісу в Україні поки не може бути мови, оскільки в нас ще не прийняли закон, який би це дозволив.

Зараз до розгляду в залі Верховної Ради готується законопроект №5596 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науковій та науково-технічній діяльності», який, серед іншого, передбачає, що бізнес зможе вирощувати медичний канабіс, за умови отримання ліцензії. Ліцензія видаватиметься на 5 років. Законопроект днями схвалив комітет ВР з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Хто купився на жарт Назарука

«Щоденний Львів»

Новина про те, що Фест вирощуватиме канабіс на "Щоденному Львові"

«Високий Замок»

Новина про те, що Фест вирощуватиме канабіс, на Високому Замку

«Варта1»

Новина про те, що Фест вирощуватиме канабіс, на Варта1

«Варіанти» (видалили новину)

І навіть «Ліга.Бізнес» (видалили новину)

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.