Головна » Інше » В.Янукович приїде до Львова наступного тижня

В.Янукович приїде до Львова наступного тижня

Наступного тижня до Львова з офіційним візитом прибуде прем‘єр міністр України, голова Партії регіонів України Віктор Янукович. Про це 15 травня повідомив голова ЛОО Партії регіонів України Олексій Радзієвський на зустрічі із журналістами у Центрі суспільних досліджень „Львівської газети”.

Олексій Радзієвський не назвав точної дати прибуття Віктора Януковича, але зазначив, що це обов‘язково відбудеться наступного тижня. За його словами, мета візиту прем‘єр-міністра України на Львівщину – розглянути „величезний клубок проблем, які намоталися тут”.

„Ми хочемо, щоб Віктор Янукович не тільки розглянув низку питань господарського характеру, а й щоб відчув галицький дух, галицький патріотизм”, – додав Олексій Радзієвський.

Він також поінформував, що Віктор Янукович як прем‘єр-міністр України насамперед зустрінеться з головою Львівської ОДА Мироном Янківим, а потім як голова Партії регіонів з активом ЛОО партії.

Завдяки зусиллям окремих недалекоглядних політиків сьогодні складається картина якоїсь надуманої унікальності, виключності процесів у Львівській області. „Ми хочемо, щоб Львівщина стала органічною частиною загальноукраїнського народногосподарського комплексу”, – наголосив він.

Олексій Радзієвський спростував інформацію про те, що Віктор Янукович недавно відвідував Львівщину з робочим візитом. „Його тут не було, він не приїжджав”, – сказав він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...