Головна » Інше » Посол Ізраїлю А.Азарі та заступник голови Львівської ОДА С.Лукашик обговорили питання співпраці Львівщини з Ізраїлем

Посол Ізраїлю А.Азарі та заступник голови Львівської ОДА С.Лукашик обговорили питання співпраці Львівщини з Ізраїлем

13 травня заступник голови Львівської облдержадміністрації Степан Лукашик прийняв надзвичайного та повноважного посла Держави Ізраїль в Україні Анну Азарі, яка відвідала Львів з робочим візитом.

Степан Лукашик висловив жаль низьким рівнем економічних зв’язків між Львівською областю та Ізраїлем. Так, річний товарообіг між Львівщиною та Ізраїлем не досягає й 1 млн. дол. США. Економіка Ізраїлю розвивається на інноваційній основі, і саме цього бракує зараз економіці Львівщини.

Щодо спільних проектів між Львівщиною та Ізраїлем, то у Львівській області налагоджено виробництво дезинфікуючих засобів, а львівські та ізраїльські вчені працюють над проектом створення замінника крові.

Цього року місто Жовква відзначає 400-річчя надання Магдебурзького права і одним з пунктів підготовки до ювілею є реставрація жовківської синагоги, яка є унікальною пам’яткою архітектури, – поінформував посла Ізраїлю Степан Лукашик. Так само він розповів А.Азарі про рекреаційні можливості Львівщини, про унікальну методику лікування ДЦП, яку розробив та впровадив трускавецький лікар Володимир Козявкін.

Анна Азарі висловила вдячність владі Львівщини за співробітництво з єврейською громадою області та ізраїльським агентством СОХНУТ.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...