Головна » Статті » «Як я про$рав банк»: автобіографічна книга «біжучого банкіра» Андрія Оністрата — рецензія від Petro Chtyvo
Андрій Оністрат робить селфі з Андрієм Садовим
Андрій Оністрат селфиться з Андрієм Садовим

«Як я про$рав банк»: автобіографічна книга «біжучого банкіра» Андрія Оністрата — рецензія від Petro Chtyvo

«На сповідь книжка не тягне»

А ви знали, що в Андрія Оністрата, колишнього топ-менеджера «Укрсоцбанку», а нині — успішного відеоблогера, спортсмена, який, зокрема, змусив побігати мера Львова Андрія Садового, вийшла книжка? Тепер знаєте. На нашому улюбленому YouTube-каналі з книжковими оглядами Petro Chtyvo вийшла на неї рецензія.

Журналіст Петро Білян, автор каналу, каже, що на сповідь книжка не тягне, проте вона дає певні уявлення про те, що таке український банківський сектор і що за люди в ньому працюють. Точніше, працювали.

«Як я проSрав банк» — це «біографія радянської людини, яка на початку 90-х входила в свідоме життя. 1973 року (народження. – ред.) цей наш прекрасний банкір, який стільки всього встиг зробити. І там — початок і розпад Радянського Союзу, і досвід міняйли, і робота в банку, і потім почалися якісь там різноманітні бізнес-схеми».

У своїй майже 300-сторінковій автобіографії «біжучий банкір», за словами П. Біляна, доволі сміливо описує те, що з ним відбувалось, і сюжет там закручується не гірше ніж в романах Олександра Дюма, проте все ж таки Оністрат не договорює до кінця. Пише, як в нього з’явились великі гроші, яких йому вистачило, щоб купити, хай невеликий, але банк, однак не розкриває, яким саме чином йому вдалось так розбагатіти.

Натомість дуже детально розповідає, на що витрачав гроші.

Судячи з книжки, життя в Андрія Оністрата надзвичайно насичене, і Петро Білян дивується, звідки той знаходить на все час: «По тайм-менеджменту Андрію Оністрату варто було би вести якісь спеціальні курси — навчати, яким чином розпоряджатись своїм часом, тому що в цьому сенсі це геніальна людина».

Читайте також: 

– Чому бідні? Рецензія Петра Біляна на книжку «Економіка бідності»

– «Пес на ім’я Мані»: Книжка, яка навчить дитину заробляти гроші

– Джефф Ґоїнс «Справжні митці не голодують» — рецензія і 10 цитат

x

Рекомендуємо

Горить електропідстанція у Львові

Майже всі електропідстанції у Львові та області знищено, — Садовий

Росіянам в результаті ракетних атак вдалося знищити майже всі електропідстанції у Львові ...