Головна » Бізнес » Мерія Львова не рекомендує відвідувати ресторани Козловського

Мерія Львова не рекомендує відвідувати ресторани Козловського

Львівська міська рада не рекомендує мешканцям та гостям міста відвідувати заклади громадського харчування, відношення до діяльності яких має депутат і підприємець Григорій Козловський.

Про це повідомила прес-служба міськради.

Йдеться про ресторани «Королівська пивоварня», «36 По» та «Кабінет».

Свою антирекомендацію в мерії мотивували тим, що, за інформацією департаменту економічного розвитку, вказані заклади перестали сплачувати до міського бюджету Львова податок на доходи фізичних осіб (ПДФО).

«У місті Львові є ряд закладів, які сплачують в бюджет нуль гривень ПДФО, при тому використовують всю міську інфраструктуру та послуги. Ми не рекомендуємо мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування, оскільки власники таких закладів вчиняють нечесно по відношенню до інших підприємців та мешканців Львова. Адже податки — це одна з основних бюджетоутворюючих складових, що дає змогу місту ремонтувати дороги, садочки, школи тощо», — прокоментували в департаменті економічного розвитку ЛМР.

Григорій Козловський є депутатом Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Нагадаємо, голова Податкової служби України Сергій Верланов анонсував перевірку Львівської тютюнової фабрики, співвласником якої є Григорій Козловський.

Читайте також: 

– Григорій Козловський: «Збирав і здавав пляшки — так і заробив перші гроші»

x

Рекомендуємо

Інна Свистун

Економічним розвитком Львова займеться Свистун

В мерії Львова — кадрові перестановки. Департамент економічного розвитку очолила Інна Свистун, ...