Головна » Бізнес » Медіа » Стало відомо, хто очолить ZIK після зміни власника
Наталія Вітрук, гендиректор телеканалу ZIK
Наталія Вітрук / Фото: прес-служба ZIK

Стало відомо, хто очолить ZIK після зміни власника

Генеральною директоркою телеканалу ZIK після того, як його придбав соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, стала продюсерка, керівниця «Інтер медіа продакшн» Наталія Вітрук.

Про це повідомила прес-служба каналу.

Функції шеф-редактора телеканалу покладено на Дарію Гордійко, яка раніше працювала випусковим редактором на NewsOne та шеф-редактором ток-шоу на «Прямому».

Дарія Гордійко / Фото: прес-служба ZIK

Натомість Данило Нікуленко, який до цього обіймав посаду шеф-редактора медіа-холдингу ZIK, сів у крісло заступника генерального директора.

Данило Нікуленко, заступник генерального директора ZIK

Данило Нікуленко / Фото: прес-служба ZIK

За повідомленням прес-служби, ZIK після зміни власника переформатовується. За оновленою концепцією він нібито займатиметься «зшиванням» країни за рахунок подачі в ефірі полярних точок зору.

Як повідомлялось раніше, фракція «Народного фронту» у Верховній Раді закликала президента Володимира Зеленського невідкладно зібрати РНБО для розгляду питання про загрози для інформаційної безпеки країни у зв’язку з захопленням інформаційного простору пропутінськими силами, в т.ч. через зміну власника на телеканалі ZIK.

У п’ятницю, 14 червня, стало відомо, що новим власником ZIKу став бізнес-партнер і соратник Віктора Медведчука Тарас Козак. Частина менеджерів та відомих журналістів після цієї звістки заявили, що звільняються з каналу, а деякі повідомили, що тимчасово припиняють вихід своїх авторських програм, допоки їм не стане відомо про нову редакційну політику.

x

Рекомендуємо

Зеленського закликали зібрати РНБО через зміну власника телеканалу ZIK

Фракція «Народного фронту» у Верховній Раді закликала президента Володимира Зеленського невідкладно скликати ...