Головна » Інше » Xiaomi Mi 9 очолив рейтинг найпотужніших смартфонів на Android
Телефон Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9 очолив рейтинг найпотужніших смартфонів на Android

Відомий бенчмарк AnTuTu оприлюднив топ-10 найпотужніших смартфонів, що працюють на базі операційної системи Android. Перше місце в рейтингу посів телефон Xiaomi Mi 9.

Флагман китайського виробника набрав захмарні 371 020 балів, перевершивши свого ж побратима, але вже з категорії ігрових флагманів, Xiaomi Black Shark 2, який набрав 368 215 балів. На третьому місці в рейтингу — Samsung Galaxy S10+ із показником у 360 008 балів.

Загалом, в свіжому рейтингу від AnTuTu можна побачити декілька апаратів, оснащених процесором Snapdragon 855, проте саме в моделі Xiaomi Mi 9 він демонструє найбільшу продуктивність, що не може не тішити користувачів, які звикли працювати одночасно з купою мобільних додатків.

Рейтинг AnTuTu Топ 10 найпотужніших смартфонів

Як відомо, Xiaomi Mi 9 вийшов на ринок буквально кілька місяців тому.

Основні його характеристики:

  • операційна система Android 9.0 (Pie);
  • 6 Гб оперативної пам’яті;
  • 64 Гб вбудованої пам’яті;
  • вбудований в екран сканер відбитків пальців;
  • сканер обличчя, що, за свідченням оглядачів, просто миттєво розблоковує смартфон;
  • потрійна камера, що підтримує технологію HDR AI та складається із трьох сенсорів з роздільною здатністю 48, 12 та 16 мегапікселів;
  • фронтальна камера на 20 Мп, яку розробники навчили робити селфі ще гарнішими, ніж колись;
  • максимальна роздільна здатність відеозйомки складає 4K UHD (3840 x 2160);
  • безрамковий AMOLED екран з діагоналлю 6,39 дюйма, що здатний відтворювати зображення у форматі Full HD+, а задля стійкості до подряпин покритий Corning Gorilla Glass 6;
  • інфрачервоний порт, з допомогою якого Xiaomi Mi 9 можна перетворити на універсальний пульт і управляти різноманітними пристроями в домі та офісі;
  • найшвидша у світі бездротова зарядка з потужністю 20Вт, здатна підкріпити смартфон з 0 до 100% за півтори години (щоправда, сам бездротовий зарядний пристрій у комплект зі смартфоном не входить, його треба купувати окремо);
  • акумулятор ємністю 3300 mAh, якого має вистачити на те, щоб активно юзати апарат упродовж всього дня;
  • 2 SIM-карти, що має сподобатись людям, яким доводиться багато телефонувати на номери різних операторів.

Таким чином, Xiaomi Mi 9 — це хороша «робоча конячка» для ділової людини, яка перебуває постійно в русі, багато телефонує, користується месенджерами, та ще й по ходу вибудовує власний бренд у соцмережах. Крім того, й виглядає девайс доволі презентабельно.

Для тих же, кому цього замало, шведська компанія Golden Concept випустила обмеженим тиражем найдорожчу версію Xiaomi Mi 9 з корпусом, що покритий чистим золотом у 24 карати.

Золотий Xiaomi Mi 9 від Golden Concept

Всього шведські умільці запропонували три варіанти «бойового ангела» (так в Xiaomi називають поміж собою флагманську модель Mi 9), і всі вони виконані в традиційній китайській стилістиці. На одному зображено дракона, на другому — тигра, а на третьому — коропа. Ціну на золотий смартфон не вказано, однак, судячи з розцінок на інші подібні витвори Golden Concept, вона може складати від 500 до 1000 доларів.

До слова, стандартний Xiaomi Mi 9 продається в українських інтернет-магазинах за ціною у 13 999 гривень. Принаймні за такі гроші цей смартфон можна попередньо замовити в «Цитрусі».

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.