Головна » Інше » Львівська дирекція ВАТ „Укртелеком” розширює діяльність цифрової станції С-32

Львівська дирекція ВАТ „Укртелеком” розширює діяльність цифрової станції С-32

Станом на 1 серпня цього року у Львові змонтовано 9305 номерів цифрової телефонної станції С-32, з них задіяно вже понад 2 тис. номерів, — повідомив заступник директора Львівської дирекції ВАТ „Укртелеком” Мирон Онуфрик.

У зоні дії станції С-32 розташовані АТС 63, 64, 65 та 67.

Ця станція надає клієнтам ряд переваг, наприклад, вона забезпечує користування Інтернетом зі швидкістю 32 кілобіта в секунду, виключає підслуховування, а також наявність спарених номерів.

Найближчим часом „Укртелеком” планує перевести на нове обладнання С-32 ряд АТС, при цьому їх клієнтам даватимуться безкоштовно телефонні апарати „Дельта-206”, „Дельта -210” або адаптери передачі даних. Зокрема, йтиметься про встановлення 7 тис. номерів на АТС 63, 64, 65. При цьому АТС-65 буде демонтовано як застарілу. 2 тис. номерів буде встановлено на АТС-67, 1,5 тис. номерів у 2004 році — на АТС-63, також буде замінено 1 тис. номерів на АТС-590 та встановлено 3 тис. номерів на АТС-52.

Цифрова телефонна станція С-32 працює у 9 містах України: Тернополі, Полтаві , Севастополі, Луганську, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кіровограді, Чернігові та Черкасах. Найближчим часом вона буде змонтована у Донецьку. С-32 виробляється Дніпропетровським машинобудівним заводом.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...