Головна » Інше » 15 серпня розпочнеться розміщення останньої серії (“С”) корпоративних облігацій першого випуску „Галнафтогазу”

15 серпня розпочнеться розміщення останньої серії (“С”) корпоративних облігацій першого випуску „Галнафтогазу”

15 серпня 2003 року розпочнеться розміщення останньої серії (серія „С”) корпоративних облігацій першого випуску ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів), — повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар компанії Олесь Пограничний.

Андеррайтером серії „С” виступає АКБ «Укрсоцбанк». Облігації останньої серії, як і двох попередніх серій, випущено у формі бездокументарних іменних облігацій, на загальну суму 10 млн грн. з дохідністю 17% в національній валюті та мінімальною валютною дохідністю 12% в доларах США.
Розміщення відбуватиметься відповідно до інвестиційного меморандуму та умов випуску облігацій.

За умовами випуску облігацій передбачена виплата 12-ти щоквартальних купонів, фіксована процентна ставка купонного доходу за першими трьома процентними періодами – 17% річних, але не менше 12% у доларах США. У наступних процентних періодах процентна ставка буде встановлена й опублікована емітентом перед виплатою третього, шостого і дев’ятого процентного періоду. При цьому вона не може бути меншою від суми ломбардної ставки НБУ плюс 6%.

Після розміщення почнеться котирування облігацій компанії на вторинному ринку (ПФТС) – тікер в торговій системі OGNGC.

Погашення облігацій серії “С”, відбуватиметься з 11 по 13 серпня 2006, перша оферта 09-11 квітня 2004.

Відповідно до планованих параметрів першого випуску облігацій обсяг емісії становить 30 млн. грн. за номінальною вартістю, номінал однієї облігації – 1000 грн. Термін обігу облігацій 3 роки. Облігації випущено трьома серіями з однаковими умовами випуску по 10 млн. грн. кожна.
Власники облігацій мають право один раз у 9 місяців продавати облігації емітенту за їхньою номінальною вартістю (піврічна оферта – пут-опціон).
Кошти від емісії скеровуються на інвестиційні програми ВАТ «Концерн Галнафтогаз», мета яких – розширення ринків збуту, збільшення обсягів продажів емітента і, насамперед, будівництво нових АЗК “ОККО”, придбання та реконструкція існуючих АЗС під стандарт “ОККО”.

Андеррайтером, менеджером і платіжним агентом випуску облігацій в серіях В і С є АКБ «Укрсоцбанк», серії «А” – ВАТ «Кредитпромбанк».
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні.

Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається з 67 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 162 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, а також у Києві.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...