Головна » Інше » До вересня ЛОДА і „Нафтогаз України” розроблять програму довгострокового співробітництва до 2010 року

До вересня ЛОДА і „Нафтогаз України” розроблять програму довгострокового співробітництва до 2010 року

Львівська облдержадміністрація та НАК „Нафтогаз України” домовилися до вересня цього року розробити програму довгострокового співробітництва до 2010 року, — повідомив „Контекст-медіа” прес-центр НАКу.

Домовленість, за повідомленням прес-центру, була досягнута у ході переговорів, які відбулися 30 липня під час спільного засідання правління „Нафтогазу України” та Львівської ОДА у с.Більче-Волиця (Львівська обл.), на якому визначалися перспективи розвитку співпраці між компанією та регіоном.

На переговорах також були визначені пріоритетні напрямки розвитку взаємин між ЛОДА і НАКом на найближчий період. Зокрема, голова правління „Нафтогазу України” Юрій Бойко запропонував міським головам Львівщини спільне управління підприємствами комунальної теплоенергетики, що, як запевнив він, дозволить підвищити ефективність роботи місцевих теплокомуненерго та розібратися у реальних причинах несплати цієї категорією споживачів за природний газ.

Нагадаємо, наприкінці першого півріччя 2003 р. Львівська ОДА підписала з НАК „Нафтогаз України” рамкову угоду про співробітництво у сфері постачання матеріально-технічних ресурсів підрозділам НАКу підприємствами області. У цій угоді задіяні ВАТ „Дрогобицький долотний завод”, ВАТ „Металіст”, ВАТ „Прикарпатпромарматура”, ВАТ „Львівський автобусний завод”, ВАТ „Дрогобицький завод автомобільних кранів”.

У Львівській ОДА, за словами начальника Головного управління промполітики Ростислава Сороки, очікують, що дія рамкової угоди з „Нафтогазом України” забезпечить 3% валовий промисловий приріст у Львівській області за рахунок нового товарно-фінансового потоку, який оцінюється у 20-70 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...