Головна » Інше » Степан Лукашик, Ігор Маковецький та Богдан Матолич залишаються на посадах заступників голови Львівської ОДА

Степан Лукашик, Ігор Маковецький та Богдан Матолич залишаються на посадах заступників голови Львівської ОДА

Розпорядженнями голови Львівської облдержадміністрації від 1 серпня продовжено повноваження заступників голови Львівської ОДА Степанові Лукашику, Ігорю Маковецькому та Богдану Матоличу, — повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Степан Лукашик курує питання, пов’язані зі стратегією економічного розвитку регіону, Ігор Маковецький — питання промисловості, Богдан Матолич — питання туризму.

25 липня першим заступником голови Львівської ОДА було призначено Леоніда Мельника.

1 серпня Володимира Герича було призначено заступником голови Львівської ОДА з гуманітарних питань та питань внутрішньої політики, а також Миколу Дячишина — заступником голови Львівської ОДА, керівником апарату.

Таким чином нез’ясованим залишається питання щодо майбутнього заступника голови Львівської ОДА Михайла Лесіва, який поки що курує питання сільського господарства. Кабмін рекомендував звільнити його з займаної посади у зв’язку з зерновою кризою червня 2003 року. Також з 10 лютого вакантною залишається посада голови Яворівської РДА.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...