Головна » Інше » У липні у Львівській області було приватизовано 53 об’єкти

У липні у Львівській області було приватизовано 53 об’єкти

У липні у Львівській області було приватизовано 53 об’єкти, у тому числі 9 загальнодержавної і 44 комунальної власності, — повідомив „Контекст-медіа” відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

Один із приватизованих об’єктів — групи В, колективне сільськогосподарське підприємство „Бартатівське” — належав до групи об’єктів великої приватизації. 43 роздержавлених об’єкта відносилися до групи А (42 — комунальної форми власності і 1 — загальнодержавної), 8 — до групи Д (1 — комунальної власності і 7 — загальнодержавної), 1 — до групи Ж комунальної власності.

За способами приватизації: 49 об’єктів приватизовано шляхом викупу і 4 продано на аукціоні.

Безпосередньо РВ ФДМУ у Львівській області у липні приватизував 23 об’єкти, в тому числі 9 загальнодержавної власності (1 — групи В, 1 — групи А, 7 — групи Д), 14 комунальної власності (13 — групи А та 1 — групи Ж).

Органами приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області упродовж липня 2003 р. роздержавлено 30 об’єктів.

18 об’єктів (33,96% від загальної кількості приватизованих у липні об’єктів роздержавило управління ресурсів Львівської міської ради.
3 об’єкта приватизував виконком Жидачівської міської ради.

По два об’єкти приватизували відділ з управління майном комунальної власності і приватизації Миколаївської райради, відділ приватизації та управління майном Мостиської райради, Ходорівська міська рада та фонд комунального майна Турківської райради.

Один об’єкт роздержавив відділ управління та приватизації комунальної власності Дрогобицької міської ради.

Нагадаємо, у червні у Львівській області було приватизовано загалом 37 об’єктів.

З початку 2003 року на Львівщині приватизовано 247 об’єктів: 1 об’єкт групи В загальнодержавної власності, 35 об’єктів групи А загальнодержавної форми власності і 184 – комунальної; 11 об’єктів групи Ж: 6 – загальнодержавної форми власності та 5 об’єктів комунальної власності; 16 об’єктів незавершеного будівництва: 13 – загальнодержавної форми власності та 3 – комунальної.

Від початку приватизації у Львівській області роздержавлено 8618 об’єктів (з них 30 приватизував ЦА ФДМУ). За кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності наша область займає перше місце по Україні, значно випередивши інші регіони. За загальною кількістю приватизованих об’єктів – друге місце серед областей України.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...