Головна » Інше » „Нафтогаз України” виділить 6 млн. грн. на будівництво другої черги Львівського онкологічного регіонального центру

„Нафтогаз України” виділить 6 млн. грн. на будівництво другої черги Львівського онкологічного регіонального центру

Національна акціонерна компанія „Нафтогаз України”, згідно із попередньою домовленістю, виділить 6 млн. грн. на будівництво другої черги Львівського онкологічного регіонального центру, — повідомив журналістів 30 липня голова Львівської ОДА Олександр Сендега.

Він повідомив, що загалом на другу чергу онкоцентру потрібно 12 млн. грн. Уже вирішено, що її будівництво фінансуватиметься, крім грошей „Нафтогазу України”, за рахунок коштів обласного і державного бюджетів.

Частина коштів надійде також і від Міністерства транспорту.

За словами О.Сендеги, на сьогодні уже точно відомо, що у держбюджеті на будівництво другої черги онкоцентру у Львові заплановано 2 млн. грн.
Він зазначив, що друга черга є проміжною у будівництві Львівського онкологічного регіонального центру, проте дуже важливою, оскільки на цьому етапі передбачається „завершення усього комплексу будівництва та інженерного оснащення”. Її будівництво, на думку голови облдержадміністрації, завершиться до кінця 2003 року.

Загальна вартість будівництва усіх комплексів Львівського онкологічного регіонального центру становить близько 56 млн. грн., зазначив О.Сендега.
Торік НАК „Нафтогаз України” виділив на будівництво першої черги львівського онкоцентру 2 млн. грн.

Фундамент під Львівський онкологічний регіональний центр був закладений у 1990 році.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...