Головна » Інше » Петро Димінський заперечує свою причетність до лобіювання кандидатури Леоніда Мельника на посаду першого заступника голови Львівської ОДА

Петро Димінський заперечує свою причетність до лобіювання кандидатури Леоніда Мельника на посаду першого заступника голови Львівської ОДА

„Я нікого не лобіюю” – так прокоментував „Контекст-медіа” народний депутат України Петро Димінський заяву Олекси Гудими про причетність Петра Димінського до лобіювання кандидатури Леоніда Мельника на посаду першого заступника голови Львівської ОДА.

Разом з тим Петро Димінський зауважив, що це справа президента, кого призначати на посади, при цьому наголос робитиметься на місцеві кадри, які добре знають і політичну ситуацію, і мають досвід роботи.

Народний депутат України, член фракції „наша Україна”, голова ЛОО УНП Олекса Гудима в інтерв’ю „Контекст-медіа” 21 липня заявив: „Найгірше, що може статись — призначення на посаду першого заступника Леоніда Мельника – я оцінюю його як дуже ймовірне. Не для того Димінський переходив у „Регіони України”, щоб не мати тут важелів впливу, а зрозуміло що Дрогобицький НПК є поки що в площині пакету державної власності”.

„Леонід Мельник є членом НРУ, він достойно справиться зі своєю посадою, але коли виникне конфлікт інтересів, коли відбудеться не так, як я прогнозую, що Ющенко стане прем’єром, коли Сендегу будуть тут заставляти піднімати всіх і вся на підтримку кандидата „ікс” – тоді я б хотів побачити як НРУ зможе керувати своїм кандидатом, якщо ним виявиться Леонід Мельник”, — сказав Олекса Гудима.

„Політично для „Нашої України” призначення Леоніда Мельника є недоцільним. Але його призначення є дуже високоймовірним. Леоніда Мельника рекомендував не хто інший, як Петро Димінський, і ви зрозумійте його мотиви – на місці Димінського я б зробив те саме – рекомендував би спочатку Леоніда Мельника на губернатора. І я допускаю, що коли Янківа звільнили, таке подання було, принаймні Януковичу, а можливо й Кучмі. Якщо не вийшло з губернатором, то спробують з першим заступником, тим більше, що він вже був заступником з ПЕКу”, — припустив О.Гудима.

28 липня відбулося представлення Леоніда Мельника в якості першого заступника голови Львівської ОДА. Леонід Мельник є членом НРУ.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...