Головна » Інше » Відбулося представлення Леоніда Мельника в якості першого заступника голови Львівської ОДА

Відбулося представлення Леоніда Мельника в якості першого заступника голови Львівської ОДА

Сьогодні відбулося представлення першого заступника голови Львівської ОДА апарату облдержадміністрації. Ним став Леонід Мельник.

Як стало відомо “Контекст-медіа”, відповідне розпорядження голова Львівської ОДА Олександр Сендега підписав ще у п‘ятницю, 25 липня.

Леонід Мельник народився 1958 року у селі Хотинь Березнівського району Рівненської області.

Освіта вища, закінчив Львівський політехнічний інститут у 1980 році, інженер-будівельник, промислове і цивільне будівництво.
Леоніду Мельнику присвоєно 5 ранг (3 категорія) державного службовця.

З 22 листопада 2001 року до цього часу працював на посаді генерального директора корпорації “Око”. З жовтня 2000р. до листопада 2001р. обіймав посаду заступник голови Львівської облдержадміністрації з питань ПЕК, у 2000 році — начальника управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА. У 1998-2000 рр. — обіймав посаду голови Перемишлянської райдержадміністрації.

Член партії Народний Рух України. У 1998-2002 рр. депутат Львівської обласної ради. У 2002 році балотувався до Верховної Ради України від блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” по одномандатному виборчому округу №124, який об’єднує Золочівський, Миколаївський і Перемишлянський райони Львівської області. Зайняв друге місце (34,23% голосів) після представника СДПУ(О) Петра Писарчука (46,13 %). Під час виборчої кампанії виконував функції заступника керівника обласного виборчого штабу блоку “Наша Україна” на Львівщині.
Одружений. Виховує сина і доньку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...