Головна » Інше » За 11 міс. на забій та переробку продуктів тваринництва та птиці на Львівщину з Держбюджету надійшло 6,185 млн. грн.

За 11 міс. на забій та переробку продуктів тваринництва та птиці на Львівщину з Держбюджету надійшло 6,185 млн. грн.

За 11 місяців цього року з Держбюджету господарствам Львівщини, які реалізували худобу на переробні підприємства проплачено 6,185 млн. грн.

Про це ”Контекст-медіа” повідомив заступник начальника управління тваринництва Львівської облдержадміністрації Володимир Коцюба.

Такі виплати є нововведенням і спрямовані збільшення реалізації худоби на переробні підприємства, а не базари, пояснив Володимир Коцюба.

Таким чином, якщо минулого року на переробні підприємства реалізовувалось 25% усієї продукції тваринництва, то у цьому році уже реалізовано 50%.
На молодняк великої рогатої худоби уже використано 5 055 тис. грн., на свині — 436 тис. грн., на птицю — 366 тис. грн.

Як зазначив В.Коцюба, залишилися кошти ще на проплату за реалізацію курей та свиней. Недостатньо коштів для виплати господарствам населення за реалізацію великої рогатої худоби. „Ми надали запит на недостатність у розмірі 3 млн. грн.”, — повідомив Володимир Коцюба.

За 11 міс. цього року на забій та переробку господарства області усіх форм власності реалізували 3 834 тонн великої рогатої худоби, 4 681 голів свиней та 1 222 тонн птиці.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...