Головна » Інше » У 2004 році „Галнафтогаз” відкриє 3 АЗК „Окко” у Тернопільській області

У 2004 році „Галнафтогаз” відкриє 3 АЗК „Окко” у Тернопільській області

 

У 2004 році ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів), один з трьох найбільших власників АЗС в Україні, має намір відкрити три автозаправні комплекси під торговою маркою „Окко” у Тернопільській області, повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар компанії Олесь Пограничний.

Посилаючись на начальника аналітичного відділу „Галнафтогазу” Андрія Худо, Олесь Пограничний повідомив, що уже на початку наступного року АЗК „Окко” буде відкрите у Теребовлі, а до кінця року — у Чорткові та Монастириськах.

Відкриттям цих автозаправок займається ЗАТ „Терра Петроліум”, власником якого є „Галнафтогаз”. 14 жовтня ця компанія, нагадаємо, підписала з банком „Надра” угоду на отримання кредиту ЄБРР на суму 1,3 млн. дол. під програму розвитку мережі „Окко” на Тернопільщині. На сьогодні в рамках цієї програми відкрито уже 2 АЗК — у Микулинцях та на Збаразькому кільці у Тернополі.

На сьогодні мережа „Окко” складається із 73 автозаправних комплексів. В цілому „Галнафтогаз” володіє мережею із більш ніж 170 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях та м.Києві.

Акціонерами „Галнафтогазу” є підприємство „Промнафтоінвест” — 15,3%, ВАТ „Львівнафтопродукт” — 15,8%, ВАТ „Вінницянафтопродукт” — 16,7%, ВАТ „Рівненафтобаза” — 1,6%.

За 2002 рік компанія отримала, за різними даними, від 320,1 тис. до 593,4 тис. грн. чистого прибутку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...