Головна » Інше » До серпня 2004 року штаб-квартира „Західенерго”, можливо, переїде на вул.Козельницького зі Свенціцького

До серпня 2004 року штаб-квартира „Західенерго”, можливо, переїде на вул.Козельницького зі Свенціцького

Штаб-квартиру енергогенеруючої компанії „Західенерго” (Львів), до якої входять три теплові електростанції у Львівській, Вінницькій та Івано-Франківській областях, до серпня 2004 року, цілком ймовірно, буде перенесено на вул.Козельницьку, в будинок, який будується на замовлення „Львівенергоавтотрансу” — структурного підрозділу „Західенерго”.

Про це „Контекст-медіа” повідомили у компанії, посилаючись на Володимира Драгана, заступника директора „Львівенергоспецремонту” — ще одного підрозділу „Західенерго”, який виступає головним підрядником робіт.

За його словами, „все залежить від надходження коштів і фінансування будівництва”. Для введення об’єкта в експлуатацію необхідно більш ніж 2,5 млн. грн.

Станом на 1 листопада, як повідомив він, на будівництво офісу „Західенерго” на Козельницькій освоєно 5 233 тис. грн. капіталовкладень. Виконані основні будівельно-монтажні роботи, завершуються роботи з оздоблення фасаду. Залишається виконати „достатньо великий обсяг робіт з влаштування зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж, благоустрою, зв’язку, внутрішні оздоблювальні роботи”.

Будівництво адміністративно-побутового корпусу на Козельницькій почалось у вересні 1997 року як реалізація комплексного проекту реконструкції підприємства „Львівенергоавтотранс”. Корпус, планувалося, мав бути 4-поверховим з прибудованою закритою мийкою автомобілів і трансформаторною підстанцією.

Після реорганізації виробничо-енергетичного об’єднання „Львівенерго”, в результаті якого компанія „Західенерго” залишилась без адміністративних приміщень і змушена була їх орендувати на вул.Свенціцького, правління компанії прийняло рішення переробити проект адміністративно-побутового корпусу під потреби „Західенерго”.

70,1% акцій „Західенерго” належить Фонду держмайна України, 16,75% — ВАТ „Міжрегіональний фондовий союз”, решта — юридичним і фізичним особам. Статутний фонд компанії — 127 905,410 тис. гривень.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...