Головна » Інше » Швейна фабрика „Маяк” у 2004 році запровадить систему повної комп’ютеризації виробничого процесу

Швейна фабрика „Маяк” у 2004 році запровадить систему повної комп’ютеризації виробничого процесу

Львівська швейна фабрика „Маяк” у 2004 році планує запровадити систему комп’ютеризації усього циклу виробництва. Про це „Контекст-медіа” повідомила головний інженер ВАТ „Маяк” Віра Трунова.

Окрім цього, за її словами, на наступний рік заплановано також запровадити на підприємстві пристрій автоматизованого покрою, а також провести технічне переозброєння двох швейних потоків.

На яку суму буде здійснено переоснащення, як запевнила пані Трунова, ще невідомо. „Ми щороку здійснюємо покращення виробництва”, — зазначила вона.

Віра Трунова підкреслила, що автоматизація виробництва не означатиме масових звільнень працівників фабрики, оскільки їх й так недостатньо.
ВАТ „Маяк” спеціалізується на випуску верхнього жіночого одягу — пальт, півпальт, курток, плащів, жакетів та, частково, чоловічого одягу — пальта, півпальта та куртки. Працює на давальницькій сировині: активно співпрацює з німецькими швейними підприємствами Marcona, Quelle, голландськими Damo та Baron.

13-15% продукції „Маяк” реалізовує на українському ринку (Київ, Дніпропетровськ, Донецьк), решту 85% — на експорт. Має два фірмові магазини у Львові.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...