Головна » Інше » „Кредит Банк (Україна)” підвищив базові відсоткові ставки по депозитах в гривні та іноземній валюті для фізичних осіб

„Кредит Банк (Україна)” підвищив базові відсоткові ставки по депозитах в гривні та іноземній валюті для фізичних осіб

АТ „Кредит Банк (Україна)” (КБУ) підвищив базові відсоткові ставки в національній та іноземній валютах для фізичних осіб на нові та пролонговані депозитні вклади, повідомив „Контекст-медіа” прес-центр банку.

Як уточнив агентству директор департаменту роздрібної торгівлі КБУ В’ячелсав Кокошко, ставки як у гривні, так і у валюті підняті в середньому на ті ж 0,5% (на довгострокові депозити в гривні з виплатою відсотків в кінці терміну та довгострокові депозити у валюті) та 1% (на короткострокові депозити в гривні та валюті).

Базові відсоткові ставки „Кредит Банку (Україна)”, таким чином, на сьогодні є такими:
у гривні:
„Стандарт” 1 рік — 15,0%
„Пенсіонер” 1 рік — 15,5%
„Стандарт плюс” 1 рік — 16,5%, 18 місяців — 17,0%
„Пенсіонер плюс” 1 рік — 17,0%, 18 місяців — 17,5%
„Рантьє” від 1 до 20 років — 16,8%
у валюті:
„Стандарт” 1 рік — від 7,0%, 18 місяців — до 7,5%
„Стандарт плюс” 1 рік — від 7,3%, 18 місяців — до 8,0%
„Рантьє” від 1 до 20 років — 8,4%

За словами В’ячеслава Кокошка, підняттям базових відсоткових ставок КБУ відреагував на ринок, який „пішов на підвищення”.
На запитання, як діятиме банк у разі, якщо інші комерційні банки продовжуватимуть піднімати ставки, він відповів: „Банк готовий до будь-якого розвитку ситуації. Ми не зважаємо на панічні настрої ряду банків, у яких виникли проблеми з ліквідністю, але адекватно реагуємо на макроекономічні зміни на ринку: якщо інфляція є вище прогнозної величини, логічно, що й ставки мають бути дещо вищими. До весни не думаю, що виникнуть причини перегляду ставок. Весною можливий рух як в одну, так і в іншу сторони”.

АТ „Кредит Банк (Україна)” входить в п’ятірку найбільших банків України за величиною сплаченого статутного капіталу. За обсягом депозитів фізичних осіб посідає 10 місце.

Мережа КБУ нараховує 18 філій і 34 відділення у 15 областях України та АР Крим.

За 9 місяців 2003 року фінрезультат банку склав 10,37 млн. грн. чистого прибутку. За 2002 рік — 1 151,9 тис. грн. чистого прибутку.
66,651% акцій банку володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% — ЄБРР, 5,100% — українські акціонери.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...