Головна » Інше » 17 грудня у Львові пройде українсько-польсько-білоруська Коопераційна біржа для підприємців

17 грудня у Львові пройде українсько-польсько-білоруська Коопераційна біржа для підприємців

17 грудня Львівська Торгово-промислова палата проведе у Львові Коопераційну біржу за участю 17 польських і білоруських фірм, які прагнуть налагодити ділові контакти в Україні, повідомив „Контекст-медіа” відділ зовнішньоекономічної діяльності Львівської ТПП.

Як очікується, участь у біржі візьмуть 12 польських і 5 білоруських фірм різного профілю. В основному, їхня діяльність, за повідомленням Торгово-промислової палати, пов’язана з будівництвом та виробництвом будматеріалів, торгівлею паливно-мастильними матеріалами, міжнародними перевезеннями, постачанням обладнання для видобування нафти і газу, деревообробкою, поліграфічними послугами, виробництвом продукції з пластмаси та манекенів, оптико-волоконних ліній, вікон ПВХ.

Так, польська Arete II сподівається під час Коопераційної біржі зустрітися з львівською фірмою „Афіша” або ж будь-якою іншою фірмою, що займається наданням поліграфічних послуг. Krośnieńskie Przedsiębiorstwo Budowlane шукатиме споживачів на свої товари і послуги у сфері житлового будівництва, будівництва громадських закладів, банків, митних переходів. Kuczara Manekieny, виробник манекенів, хоче налагодити контакти з львівськими оформлювачами інтер’єрів магазинів, виробниками і продавцями одягу всіх видів.

Білоруська фірма „Телемикс”, яка спеціалізується на розробці, виробництві та запровадженні цифрових систем передачі по оптико-волоконних лініях зв’язку, готова поставляти апаратуру для телефонізації сіл Львівщини. ТзОВ Завод „Вейнянский родник” (виробляє безалкогольні і слабоалкогольні напої, мінеральні води) сподівається знайти в області постачальника сировини і допоміжних матеріалів.

Львівська ТПП сподівається, що учасникам Коопераційної біржі вдасться налагодити прямі ділові контакти, можливо, на ній буде підписано ряд протоколів про наміри або інших документів щодо реалізації, придбання або організації спільного виробництва певних видів продукції.
Як повідомили у Львівській ТПП, українські учасники можуть взяти участь у Коопераційній біржі безкоштовно. Бажаючі повинні лише до 11 грудня повідомити Палату про свою участь.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...