Головна » Інше » У Львівській облраді перебувала делегація Федеральної землі Верхня Австрія

У Львівській облраді перебувала делегація Федеральної землі Верхня Австрія

Питання налагодження співпраці між Львівською областю та Федеральною землею Верхня Австрія та підписання протоколів про намір співпраці було обговорено 8 грудня на зустрічі заступника голови Львівської обласної ради Тараса Федака з делегацією Федеральної землі Верхня Австрія, — повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Бізнесові проекти з Верхньою Австрією ще не працюють достатньо активно, зазначив Тарас Федак. Однак австрійські фірми мають позитивний досвід діяльності на Львівщині, наприклад, фірма Rabmer, українська частина якої зареєстрована у Львівській області. “Ми будемо надавати усіляку підтримку цьому проекту, оскільки Rabmer — це сучасні технології. А багато каналізаційних труб нашого регіону потребують ремонту і реконструкції”, — зазначив Тарас Федак.

Львівщина також зацікавлена перейняти досвід австрійців у вирішенні екологічних проблем, адже саме Верхня Австрія інвестує чималі кошти в захист довкілля.

У склад австрійської делегації входять губернатор Федеральної землі Верхня Австрія Франц Гізль, директор фірми Rabmer Holding GmbH Йозеф Рабмер, торговий радник Посольства Австрійської республіки в Україні Крістіан Гессль.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...