Головна » Інше » У лютому у Львівській області було приватизовано 42 об’єкти

У лютому у Львівській області було приватизовано 42 об’єкти

У лютому цього року у Львівській області було приватизовано 42 об’єкти. З них 21 об’єкт групи А, 17 – комунальної форми власності і 4 – загальнодержавної.

Про це „Контекст-медіа” повідомив відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

19 об’єктів було приватизовано шляхом викупу, 2 – продано на аукціоні.

Безпосередньо Регіональним відділенням ФДМУ в лютому було приватизовано 4 об’єкти загальнодержавної власності (4 – групи А) та 1 об’єкт групи А комунальної власності.

Органи приватизації у містах обласного підпорядкування і районах області протягом лютого роздержавили 26 об’єктів.

20 об’єктів роздержавив відділ управління та приватизації комунальної власності Дрогобицької міськради.

2 приватизувало управління комунального майна Сокальської райради.

По одному об’єкту приватизували відділ комунального майна Самбірської міськради та відділ міськвиконкому з приватизації та управлінню м.Стрий.

З початку 2003 року у Львівській області приватизовано 59 об’єктів.

З початку приватизації у Львівській області роздержавлено 8431 об’єкт (з них 30 приватизував центральний апарат ФДМУ). Область займає І-ше місце по Україні за кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності і ІІ-ге – за загальною кількістю приватизованих об’єктів.

Регіональним відділенням ФДМУ у Львівській області та структурними підрозділами з приватизації комунального майна міських і районних рад області приватизовано 8401 об’єкт, з них 7375 об’єктів малої приватизації, 482 – великої, 212 державних часток, 257 об’єктів групи Д (з них 252 недобудови) та 75 об’єктів групи Ж. В області створено 591 відкрите акціонерне товариство, з них 572 – регіональним відділенням (422 ВАТ великої приватизації і 144 – малої приватизації) та 19 – центральним апаратом ФДМУ.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...