Головна » Інше » „Уарнет” проти ідеї Львівської міськради обмежити роботу інтернет-клубів

„Уарнет” проти ідеї Львівської міськради обмежити роботу інтернет-клубів

Компанія „Уарнет” (Львів) негативно ставиться до бажання Львівської міської ради обмежити роботу інтернет-клубів у нічний час, – заявив „Контекст-медіа” директор компанії, представник Інтернет Асоціації України Ігор Процикевич.

„Я би не радив їм того робити”, – сказав він.

На його думку, міській владі доцільно, перш ніж запроваджувати якісь нововведення відносно інтернет-клубів, провести з їхніми власниками „один-два круглих столи”.

У той же час Ігор Процикевич визнав, що ідея міськради є частково обгрунтованою.

Ігор Процикевич: „З одного боку, це ніби обгрунтовано, але є дві речі. Перша річ – вночі Інтернет є суттєво дешевший. Тобто, якщо так в інтернет-клубі платиться 4 гривні за годину, то за ніч платиться 9 гривень. Друге – що закриються клуби відомі, які надають нормальні послуги, де люди не займаються п’янкою, а просто приходять працювати. Дрібні клуби будуть продовжувати працювати в „тіні”. На мою думку, краще перевіряти, ніж заборонити”.

„Уарнет” (Науково-телекомунікаційний центр „Українська академічна і дослідницька мережа” ІФКС НАН України) працює на ринку інформаційних технологій з 1993 року. Компанія першою побудувала у Львові прямий супутниковий канал доступу до глобальних інформаційних мереж Інтернет.
На сьогодні мережа „Уарнет” охоплює Західну Україну і Київ.

Основними напрямками діяльності „Уарнету” є підключення до мережі Інтернет в режимах „комутованої лінії”, „виділеної лінії” та „радіо-каналу”, дизайн і підтримка Web-сторінок, Web-хостінг, обслуговування географічної зони .lviv.ua з реєстрацією доменів третього рівня, а також реєстрація доменних імен в зоні .ua та .com.ua.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...