Головна » Інше » Львівський апеляційний господарський не задовільнив апеляційну скаргу ДПІ Львова у справі „Кредит Банку (Україна)”

Львівський апеляційний господарський не задовільнив апеляційну скаргу ДПІ Львова у справі „Кредит Банку (Україна)”

Львівський апеляційний господарський суд 13 березня виніс рішення, яким відмовив у задоволенні апеляційної скарги Державної податкової інспекції м.Львова і залишив у силі рішення господарського суду Львівської області, яким визнані недійсними рішення ДПІ у м.Львові про донарахування АТ „Кредит Банк (Україна)” податку і фінансових санкцій.

Про це 13 березня „Контекст-медіа” повідомила прес-служба банку з посиланням на правління.

Як повідомляло агентство, 17 грудня 2002 року Господарський суд Львівської області виніс рішення, яким задовольнив позов „Кредит Банку (Україна)” щодо законності віднесення формування резервів під активні банківські операції 1995-1998 років і скасував рішення ДПІ м.Львова про донарахування податку на прибуток та застосування до банку фінансових санкцій.

На думку начальника Державної податкової адміністрації у Львівській області Сергія Медведчука, „Кредит Банк (Україна)” допустив ряд порушень, у тому числі нібито відносив на валові витрати сформовані страхові резерви під сумнівну до повернення заборгованість по банківських операціях.
АТ „Кредит Банк (Україна)” є одним з найбільших банків України.

Банк нараховує 18 філій і 27 відділень у 15 областях України та АР Крим.

66,651% акцій „Кредит Банку (Україна)” володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% – ЄБРР, 5,100% – українські акціонери.

Статутний капітал банку становить 143 549 тис. грн.

2002 року „Кредит Банк” отримав 1 154 тис. грн. чистого прибутку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...