Головна » Інше » 11-14 березня у Львові проходила 8 міжнародна виставка-ярмарок „БудЕКСПО”

11-14 березня у Львові проходила 8 міжнародна виставка-ярмарок „БудЕКСПО”

З 11 до 14 березня у Львові проходила 8 міжнародна виставка-ярмарок „БудЕКСПО”, участь у якій взяло близько 100 підприємств та фірм.

Як повідомив „Контекст-медіа” організатор виставки компанія „Гал-ЕКСПО”, більшість учасників виставки представляли Львів та область, а більше третини – гості з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Сумської і Чернівецької областей.

Львівщина на виставці була представлена відомими підприємствами, які вже неодноразово брали участь у „БудЕКСПО”, зокрема, ТзОВ „Екран” (Стрий), яке є виробником металопластикових і алюмінієвих конструкцій, а також скло пакетів всіх типів і конфігурацій; Торгівельна мережа „Десятка”, що реалізує продукцію сотень провідних виробників з усього світу і є офіційним дистриб’ютором відомих фірм Henkel, Marshal та ін. Фірма „Авіста-Львів” пропонувала сучасні покрівельні та гідроізоляційні матеріали, будівельне обладнання з Європи. ТзОВ „Альцест-Львів” – широкий вибір електроінструменту та приладдя, будівельно-оздоблювальних матеріалів, опалювальної та водонагрівальної техніки. ПП „Політеп” – бруківку для доріг та тротуарів. Компанія „Євроімідж” – світильники провідних європейських виробників. ТзОВ „Кальдера” – облицювальну фасадну та інтер’єрну плитку з полімер бетону та гіпсобетону, яка зовнішнім виглядом імітує природний камінь.

Паркетну продукцію, інструмент та обладнання для паркетних робіт відвідувачам „БудЕКСПО” представляли Компанія „Світ паркету” (Львів) і Торговий дім „Паркетний Світ” (Київ). Лакофарбові матеріали – ЗАТ „Лакма”, НВФ „Ірком-ЕКТ” (Київ) і ЗАТ „Деко” (Львів). Найбільший виробник керамічної лицевої цегли в Україні ЗАТ „Слобожанська будівельна кераміка” (Сумська область) – цеглу понад 40 різних форм, плитку, сходинки, покриття для тенісних кортів.

У програмі роботи виставки був передбачений ряд тематичних семінарів та презентацій, зокрема: „Обладнання і технологія нанесення порошкової фарби, технологія та установки сухого термодифузійного оцинкування” (ВАТ „Елем”, Запоріжжя), „Лицьова керамічна цегла від СКБ – традиції та новаторство” (ЗАТ „Слобожанська будівельна кераміка”, Ромни), „Сантехнічний інструмент Rems” (ТзОВ „Альцест-Львів”) та „Електроінструмент фірми Bosch” (ТзОВ „Галпан”, Львів), „Шпаклівки та штукатурки ТМ Ceresit” (ТзОВ „Ярекс”, Чернівці).

„БудЕКСПО” – друга за рахунком виставка сезону „Галицьких експозицій-2003”, які мають продовжити виставки „Комп’ютер і офіс” (15-18 квітня), „Сучасний зв’язок” (15-18 квітня), „Деревообробка” (20-23 травня), „Стиль” (19-21 вересня), „Світ Друку” (14-17 жовтня), „Світ упаковки” (14-17 жовтня). Завершуватимуть сезон виставки „Дентал-УКРАЇНА-2003” і „ГалМЕД” (обидві – 6-8 листопада).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...