Головна » Бізнес » Транспорт » Керівником «Львівської залізниці» став колишній АТОвець
Залізнична колія

Керівником «Львівської залізниці» став колишній АТОвець

Виконавчим директором регіональної філії «Львівська залізниця» призначено Романа Черніцького.

Про це повідомив прес-центр «Укрзалізниці».

До цього Черніцький працював на посаді директора з інфраструктури «Укрзалізниці», а раніше — понад 20 років на «Львівській залізниці», більшість з яких на керівних посадах.

«Сподіваємося, що під керівництвом Романа Черніцького «Львівська залізниця» працюватиме якісно та стабільно, а обсяги перевезень і надалі зростатимуть», — сказав, представляючи сьогодні, 5 березня, львівським колійовцям їхнього нового начальника, член правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек.

Більше про Романа Черніцького. Закінчив Київський університет економіки і технологій транспорту за спеціальністю «Залізничні споруди та колійне господарство». У 1992 році розпочав роботу на «Львівській залізниці». Працював на посадах монтера колії, дублера дорожнього майстра дистанції шляху, шляховим майстром, начальником виробничої дільниці. З 2000 року — на керівних посадах у структурних підрозділах Львівської залізниці. У 2016-2017 роках — заступник начальника регіональної філії з інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця». З квітня 2017 року й дотепер працював на посаді директора з інфраструктури Укрзалізниці.

Роман Черніцький, керівник Львівської залізниці

Роман Черніцький

Курував будівництво Бескидського тунелю та швидкісної залізниці до Міжнародного аеропорту «Бориспіль», які «Укрзалізниця» завершила торік.

Був учасником АТО.

x

Рекомендуємо

Інна Свистун

Економічним розвитком Львова займеться Свистун

В мерії Львова — кадрові перестановки. Департамент економічного розвитку очолила Інна Свистун, ...