Головна » Інше » 2002 року УДППЗ “Укрпошта” вперше отримала більше доходів за рахунок письмової кореспонденції, ніж від виплати пенсії

2002 року УДППЗ “Укрпошта” вперше отримала більше доходів за рахунок письмової кореспонденції, ніж від виплати пенсії

У 2002 році вперше у структурі доходів Українського державного підприємства поштового зв’язку „Укрпошта” питома вага доходів від письмової кореспонденції перевищує аналогічний показник від виплати і доставки пенсії, – повідомила „Контекст” прес-служба підприємства.

Цей факт було констатовано на засіданні ради директорів УДППЗ „Укрпошта”, котре відбулося в генеральній дирекції національного оператора поштового зв’язку під головуванням Василя Мухіна 31 січня і на якому розглядалися підсумки роботи „Укрпошти” у 2002 році і визначалися завдання на 2003-й.

Питома вага доходів від письмової кореспонденції у структурі доходів „Укрпошти” склала 18,2%, в той час, як питома вага доходів від виплати і доставки пенсій – 17,9%.

Розповсюдження періодичних видань у структурі доходів УДППЗ торік склало 9,2%, грошові перекази – 5,9%, надання інших послуг – 46,5%.

Загальна сума доходів „Укрпошти” за 2002 рік склала 1,332 млрд. грн. (104% до плану), зрісши у порівнянні з попереднім роком на 209 тис. грн.

Прибуток після оподаткування – 18,3 млн. грн. (2001 р. – 11,6 млн. грн.).

Як було сказано на засіданні ради директорів УДППЗ „Укрпошта”, торік підприємство на оплату праці спрямувало 470 млн. грн. Середня зарплата по підприємству становить 313,4 грн.

Підприємство сплатило 222 млн. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів, і на сьогодні заборгованості по платежах до бюджету не має (на 27% більше, ніж 2001 р.).

Довідка „Контексту”: УДППЗ „Укрпошта” на сьогодні надає понад 75 видів послуг, в т.ч., крім суто поштових, реалізацію лотерей, розрахунково-касове обслуговування клієнтів, послуги факсимільного зв’язку, перевезення вантажів, „Фото поштою”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...