Головна » Інше » “Трускавецькурорт” почав реалізовувати два з шести інвестпроектів

“Трускавецькурорт” почав реалізовувати два з шести інвестпроектів

ЗАТ „Трускавецькурорт” почав реалізовувати 2 із шести інвестиційних проектів, які має намір втілити цього року на території СЕЗ „Курортополіс Трускавець”.

Про це „Контекст” повідомила прес-служба „Трускавецькурорту”.

Вартість першого проекту становить 8 млн. грн. Він передбачає будівництво нової бальнеоозокеритолікарні №1 (БОЛ-1) по вул. Т.Шевченка, капітальний ремонт дієтїдальні „Зоря”, зведення внутрішнього переходу, який з’єднає перший корпус санаторію „Каштан”, копуси №6 і 7 санаторію „Берізка”, дієтїдальню „Зоря”, БОЛ-1 і басейн.

„Уже розпочалися реконструкційні роботи в „Зорі” і повним ходом іде проектування нової бальнеоозокеритолікарні”, – зазначили у прес-службі.

Згідно із другим проектом, вартістю 1 млн. грн., уже розпочався капітальний ремонт приміщень бальнеоозокеритолікарні №2 і здійснюється проектування критого переходу, який з’єднає її зі санаторіями „Алмаз” і „Кристал”, розташованих у нагірній частині міста-курорту.

Довідка „Контексту”: Як повідомляло агентство раніше, цього року ЗАТ „Трускавецькурорт” планує інвестувати у розвиток курорту загалом 22 млн. грн.

„Трускавецькурорт” об’єднує 7 санаторіїв у м. Трускавець – „Каштан”, „Берізка”, „Весна”, „Кристал”, „Алмаз”, „Янтар” і „Рубін”, а також 2 бальнео-озокеритні лікарні. До інфраструктури курорту входять 2 палаци культури, АТП, 2 бювети мінеральних вод.

Об’єднання є основним оператором санаторно-курортних послуги у Трускавці із загальною кількістю ліжко-місць у понад 4800 штук.

Засновниками „Трускавецькурорту” є ЗАТ „Укрпрофоздоровниця” і Рада об’єднаних профспілок Львівської області.

2002 року ЗАТ „Трускавецькурорт” отримало 10 млн. грн. прибутку (2001 р. – 5 млн. грн.).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...