Головна » Інше » М.Сендак збирається винести на розгляд сесії Львівської облради питання про тимчасову заборону ввозити в область товари “іншообласного” виробництва

М.Сендак збирається винести на розгляд сесії Львівської облради питання про тимчасову заборону ввозити в область товари “іншообласного” виробництва

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак має намір винести на розгляд сесії ради питання про тимчасову заборону ввозити у Львівську область товари, вироблені за її межами.

Про це він заявив 10 лютого на прес-конференції після ознайомлення з роботою львівського електролампового заводу „Іскра”.

„Готуємо допомогу Мирону Андрійовичу (Мирон Андрійович Костів – голова правління ВАТ „Іскра”. – „Контекст”) і всім директорам області”, – сказав Михайло Сендак.

Голова облради повідомив, що на його ім’я від кількох директорів львівських підприємств надійшло звернення, у якому вони просять, „щоб розглянути на сесії і вирішити, щоб на один квартал чи на півроку припинити з’яву товарів навіть з сусідніх областей”.

Він сказав, що це питання буде винесене вже на одній із найближчих сесій. „Ви побачите, що ми не боїмося і відстоюємо свого товаровиробника”, – підкреслив М. Сендак.

Заступник голови Львівської облради Тарас Федак в інтерв’ю „Контексту” додав, що ВАТ „Іскра” входить до числа пріоритетних підприємств області, тому „влада буде надавати всілякі можливості для розвитку цього підприємства”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...