Головна » Інше » О.Шлапак представив нового керівника Управління НБУ у Львівській області

О.Шлапак представив нового керівника Управління НБУ у Львівській області

Заступник голови Національного банку України Олександр Шлапак представив сьогодні вранці нового начальника управління НБУ у Львівській області Марію Могильницьку.

„Вважаю, що в даному випадку ми зробили правильний вибір на Марії Павлівні як на керівнику управління Національного банку”, – сказав О.Шлапак.

„Після виходу Михайла Кокошка на пенсію ми відразу ж зупинили свій вибір на Марії Павлівні”, – відзначив пан Шлапак.

За його словами, кандидатура М.Могильницької керівництву НБУ сподобалася тим, що вона „незважаючи на те, що є щирою і відкритою у спілкуванні, не допускає панібратства у стосунках між комерційними банками і Національним банком”.

Михайло Кокошко у своєму виступі додав, що саме Марію Могильницьку він завжди бачив своєю наступницею.

Марія Могильницька наголосила, що у найближчі кілька років ситуація у банківській системі львівської області спостерігатиметься динамічний розвиток. Для цього, за її словами, є всі передумови: створена загальноукраїнська Комплексна програма розвитку банківського сектору, обласне управління Нацбанку налагодило конструктивні стосунки з комерційними банками, а також з місцевою владою.

Голова Львівської облдержадміністрації схвалив призначення М.Могильницької на посаду начальника управління НБУ.

Під час представлення Олександр Шлапак вручив бронзову відзнаку Національного банку України Михайлові Кокошку за віддану багатолітню працю на благо розвитку банківської системи регіону.
На представленні були присутні керівники усіх установ банків, які діють на території Львівської області.

Довідка „Контексту”: Рішення про призначення Марії Могильницької начальником управління Національного банку України у Львівській області було прийняте 6 лютого. Досі М.Могильницька обіймала посаду першого заступника начальника цього ж управління, керуючи сектором нагляду за роботою комбанків.

Михайло Кокошко, 60 років, очолював управління НБУ у Львівській області (до 1991 року – Львівське обласне управління Держбанку УРСР) з 1989 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...