Головна » Інше » 11-14 лютого у Львові проходила ХІ Міжнародна виставка-ярмарок “ПродЕКСПО”

11-14 лютого у Львові проходила ХІ Міжнародна виставка-ярмарок “ПродЕКСПО”

З 11 по 14 лютого у Львові проходила ХІ міжнародна виставка-ярмарок „ПродЕКСПО”. Вона відкрила сезон „Галицьких експозицій-2003”, програмою року яких є „Українська торгова марка”.

У виставці, за інформацією її організатора – АТ „Гал-ЕКСПО” – взяли участь понад 80 підприємств і фірм з 14 областей України та АР Крим, з Польщі та Росії. До переважної більшості учасників належали „гості з інших регіонів та з-за кордону”.

На виставці були представлені різноманітні продукти харчування, алкогольні та безалкогольні напої, обладнання, технології і матеріали для переробки с/г продукції та виробництва харчових продуктів, холодильне і торгівельне обладнання, устаткування для підприємств громадського харчування.

Виробники Львівської області на виставці були представлені такими підприємствами, як ЗАТ „Львівський лікеро-горілчаний завод”, Корпорація „ЕкоЛан”, Фірма „Центрохолод”, НВП „ПІК-ТЕХНО”.
В рамках виставки відбувся ряд презентацій виробництв і торгових марок.

Генеральним партнером „ПродЕКСПО” виступив АТ „Кредит Банк (Україна)”.

Довідка „Контексту”: Сезон „Галицьких експозицій-2003” продовжиться спеціалізованою виставкою „БудЕКСПО” (11-14 березня). Далі будуть виставки „Комп’ютер і офіс” (15-18 квітня), „Сучасний зв’язок” (15-18 квітня), „Деревообробка” (20-23 травня), „Стиль” (19-21 вересня), „Світ Друку” (14-17 жовтня), „Світ упаковки” (14-17 жовтня). Завершуватимуть сезон виставки „Дентал-УКРАЇНА-2003” і „ГалМЕД” (обидві – 6-8 листопада).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...