Головна » Інше » Упродовж 2003-2004 років ціни на путівки у санаторії Львівської області залишатимуться стабільними – прогноз

Упродовж 2003-2004 років ціни на путівки у санаторії Львівської області залишатимуться стабільними – прогноз

Упродовж найближчих двох років вартість путівок у санаторії Львівської області повинна залишитися стабільною, виходячи із нинішнього стану справ в санаторно-курортній галузі.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник відділу розвитку рекреаційних зон та курортів Управління курортів та туризму Львівської облдержадміністрації Олег Кахновець.

„Якщо (ситуація) буде на тому рівні, як є, то ціна не повинна зрости. Немає зараз чинників, які б мали вплинути на підвищення вартості путівки”, – сказав він.

Олег Кахновець зазначив, що ціна путівок буде цілком залежати від умов проживання, спектру медичних послуг та ін.

На сьогодні вартість путівки на курорти Львівської області становить у середньому від 900 грн. до 2,5 тис. грн., в залежності від умов проживання.

З 1 жовтня 2001 р. по 30 вересня 2002 р. курорти Львівської області відвідало близько 300 тис. відпочиваючих (564 тис. ліжкоднів) із 52 країн світу, у т.ч. з 14 країн колишнього Радянського Союзу. Серед іноземців найбільшими користувачами послуг санаторно-курортної галузі Львівщини є поляки та німці.

У період з 1980 по 1990 роки курорти області щороку відвідувало 350 тис. відпочиваючих. Пізніше відбувся їх значний спад – до 1997 року, після чого кількість курортників знову почала зростати.
Основними курортами, розташованими на території Львівської області, є Трускавець, Моршин, Немирів, Східниця, Любінь Великий, Немирів, Шкло. В області працюють близько 136 санаторіїв.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...