Головна » Інше » ФДМУ не зміг продати 88,4% львівського ВАТ „Екватор” через відсутність заявок

ФДМУ не зміг продати 88,4% львівського ВАТ „Екватор” через відсутність заявок

Регіональне відділення Фонду держмайна України у Львівській області не змогло продати 88,396% пакет акцій львівського ВАТ „Екватор” у зв’язку з відсутністю заявок.

Про це „Контекст-медіа” повідомила заступник начальника РВ ФДМУ у Львівській області Наталія Горлач.

„Не було жодної заяви, і ми підготували інформацію в пресу, що визнати конкурс таким, що не відбувся”, – сказала вона.

За її словами, тепер Фонд розглядатиме внесення змін в план розміщення акцій „Екватора”.
Оголошення конкурсу з продажу акцій ВАТ „Екватор” було розміщене у „Віснику приватизації” за 23 квітня ц.р. Відбутися ж він мав за 50 днів після дати опублікування оголошення.

ФДМУ пропонував на конкурс 364 214 560 шт. акцій компанії номіналом 0,25 грн. кожна. Стартова ціна 88,4% пакета складала 5 120,030 тис. грн.

Учасник конкурсу мав сплатити 512,003 тис. грн. конкурсної гарантії.

Компанії, зареєстровані в офшорних зонах, до участі в конкурсі не допускалися.

Покупець пакету „Екватора”, згідно з фіксованими умовами конкурсу, мав бути готовий до того, щоб внести протягом 3 років інвестиції на суму не менше ніж 1,5 млн. грн. (в т.ч. – 800 тис. грн. протягом першого року) на поновлення обігових коштів, здійснити програми технічної реконструкції виробництва, оновлення виробничої бази, впровадження прогресивних технологій.

Він також мав забезпечити збереження основного профілю діяльності підприємства, а починаючи з наступного року забезпечити виробництво товарів народного споживання на рівні 25% від загальних обсягів виробництва.

ВАТ „Екватор” спеціалізується на виробництві високовольтної та низьковольтної комутаційної техніки, генераторів та трансформаторів електричного струму, контрольно-вимірювальної апаратури, освітлювальних приладів.

У 2002 році підприємство виробило продукції на суму 1 489,4 тис. грн. (на експорт було відправлено продукції на суму 36,4 тис. грн.). Фінансовий результат за цей рік склав 163,7 тис. грн. чистого збитку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...