Головна » Інше » Якщо до жовтня не вкладемося в режим розрахунку за газ, то під удар буде поставлено подачу тепла у місто – В.Кравців

Якщо до жовтня не вкладемося в режим розрахунку за газ, то під удар буде поставлено подачу тепла у місто – В.Кравців

„Якщо ми не вкладемося в режим розрахунку за газ до жовтня, то можемо догратися до того, що буде під ударом подача тепла в місто”, — заявив сьогодні на прес-конференції перший заступник міського голови Львова Василь Кравців.

Василь Кравців повідомив, що поточні проплати у 2003 році становлять 75%. „Хоч це і високий відсоток, але недостатній, оскільки газовики вимагають 100% проплати”, — додав він.

Василь Кравців зазначив, що борг перед газовиками загалом по Львову станом на 1 червня 2003 року становить 7,6 млн. грн. За 2002 рік цей борг становив 9,144 млн. грн.

Він також зазначив, що подаючи в ціле місто теплу воду, орієнтовно треба збирати ще за теплу воду з МКП „Львівтеплоенерго” по 1,8 млн. грн. та з МКП „Залізничнетеплоенерго” 450 тис. грн. „Це абсолютні суми без яких не можна рухатися дальше і треба ще зібрати суму, яку накопили за опалювальний сезон”, — додав він.

Василь Кравців поінформував, що вже завершено головні загальноміські випробування по водоносних мережах, а з 6 червня вийшли на режим подачі гарячої води по цілому місту. „Всі відключення, які зараз є, відбуваються в плановому порядку, що чітко окреслено характером робіт і коридорами часу”, — додав він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...