Головна » Інше » У Кам’янко-Бузькій планують у єдиних реєстраційних офісах не лише реєструвати підприємства, а й видавати дозвільні документи

У Кам’янко-Бузькій планують у єдиних реєстраційних офісах не лише реєструвати підприємства, а й видавати дозвільні документи

Роботу єдиного реєстраційного офісу у Кам’янко-Бузькій планується вдосконалити – підприємці там зможуть не лише реєструвати та знімати з реєстрації підприємства, а й отримувати всі дозвільні документи, – повідомила „Контекст-медіа” заступник міського голови Кам’янко-Бузької з питань економіки Наталя Мудрик.

Проблемою є те, що кожна установа, яка видає дозвільні документи, має свою офіційну оплату, крім того чимало документів треба отримувати у Львові.

Наталя Мудрик повідомила, що робота протягом чотирьох місяців єдиного реєстраційного офісу у Кам’янко-Бузькій вже дала ефект – за цей час зареєстровано 65 фізичних осіб та 9 юридичних осіб, що є значно більше, ніж за аналогічний період минулого року. Тепер на реєстрацію нового підприємства йде тиждень, а коштує це 25 гривень для фізичних осіб та 70 гривень – для юридичних. Ці кошти є податком і йдуть до районного бюджету. Крім того, єдиний реєстраційний офіс дозволив вирішити ще одну серйозну проблему – зняття підприємства з обліку. Тепер, якщо підприємство не має жодних боргів, то це робиться протягом двох тижнів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...