Головна » Інше » Ремонтні роботи на вул. Кн. Романа у Львові планується завершити 5-10 жовтня

Ремонтні роботи на вул. Кн. Романа у Львові планується завершити 5-10 жовтня

Ремонтні роботи на вул. Кн. Романа у Львові планується завершити 5-10 жовтня, — повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Івана Онисковця.

„На сьогодні виконано першу чергу ремонтних робіт на вул. Кн. Романа у Львові. Галицька районна адміністрація відремонтувала вулицю Р.Шухевича. Сьогодні відкритий правий поворот на вулицю Р. Шухевича і виїзд з вул. Кн. Романа на вул. Ів.Франка і в’їзд з вул. Ів. Франка на вул. Кн.Романа з лівим поворотом на пр. Т.Шевченка. Вартість першої черги робіт – 400 тис. грн. Орієнтовна вартість усіх робіт – 1 200 тис. – 1 300 тис. грн. Це залежить від стану інженерних мереж”, — розповів Іван Онисковець.

“Капітальний ремонт вул. Кн. Романа — це плановий ремонт вулиці. Під час ремонту ліквідовано трамвайні колії у зв’язку з тим, що ми зробили розворотне кільце на пл. Соборній. Відповідно збільшується пропускна здатність цієї вулиці, і найголовніше те, що вулиця, якою нещодавно неможливо було проїхати через поганий технічний стан, буде капітально відремонтована. Разом із ремонтом проїжджої частини на вул. Кн.Романа будуть відремонтовані газові, електричні, телефонні мережі за кошт відповідно “Львівгазу”, “Львівобленерго”, Міської телефонної мережі. За кошти міського бюджету перекладаються водоводи, каналізаційні витоки з будинків і проїжджа частина”, — зазначив він.

У даний момент у Львові виконуються також ремонтні роботи на вул. Г.Хоткевича, завершений капітальний ремонт вулиці Коломийської та Кавалерідзе на Сихові, частково вул. Зеленої, вул. Наукової. Заплановано розпочати ремонт вул. Сахарова, частково вулиць В.Великого і Патона.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...