Головна » Інше » Львівська ОДА і „Нафтогаз України” підписали два додатки до угоди про матеріально-технічне забезпечення

Львівська ОДА і „Нафтогаз України” підписали два додатки до угоди про матеріально-технічне забезпечення

Львівська облдержадміністрація і НАК „Нафтогаз України” минулого тижня підписали два додатки — №1 і №2 — до угоди про матеріально-технічне забезпечення підрозділів НАКу продукцією підприємств Львівської області, підписаної у березні.

Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник Головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислав Сорока.

Цими додатками, за його словами, внесено конкретизацію у частині поставок обладнання, зокрема вказується перелік обладнання, конкретний виробник, кількість необхідної „Нафтогазу України” продукції.

„Ці додатки до угоди розраховані на полегшення роботи як товаровиробника, так і одержувача. Ми тут виступили як посередник”, — зазначив Ростислав Сорока.

Обладнання, яке постачатиметься НАКу, у додатках поділене за блоками. Перший блок — обладнання для бурових робіт, другий — обладнання для будівництва нафтогазопроводів, третій — допоміжні машини. Ще один великий блок стосується постачання автобусів.

У додатках також внесено новий соціально-економічний розділ, за яким НАК „Нафтогаз України” бере на себе зобов’язання з підтримання території деяких об’єктів загального користування, в тому числі онкологічний центр, на добудову якого НАК цього року перерахує 6 млн. грн.

„Нафтогаз України”, згідно з підписаними додатками, бере на себе також зобов’язання відремонтувати дороги в Дрогобицькому районі (кошторис — 1 млн. грн.) та до 2004 року провести розробку Коханівського родовища (кошторис — 30 млн. грн.).

Додатки до угоди підписані на 2 роки, але у них є пункт про розроблення стратегічної співпраці до 2010 року.

У рамковій угоді між Львівською ОДА та НАК „Нафтогаз України” задіяні ВАТ „Дрогобицький долотний завод”, ВАТ „Металіст”, ВАТ „Прикарпатпромарматура”, ВАТ „Львівський автобусний завод”, ВАТ „Дрогобицький завод автомобільних кранів”.

Дія угоди забезпечить 3% валовий промисловий приріст у Львівській області за рахунок нового товарно-фінансового потоку, який оцінюється у 100 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...