Головна » Інше » Випуск промпродукції підприємствами Львівської області за 8 місяців зріс на 9,1% — до 4,079 млрд. грн.

Випуск промпродукції підприємствами Львівської області за 8 місяців зріс на 9,1% — до 4,079 млрд. грн.

За січень-серпень 2003 року промислові підприємства Львівської області збільшили виробництво продукції на 9,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року — до 4 079,1 млн. гривень, — повідомило „Контекст-медіа” Львівське обласне управління статистики (ЛОУС).

Забезпечили приріст, за повідомленням управління, в основному, підприємства обробної промисловості, які за цей період наростили обсяг продукції на 9,7%.

На збільшення обсягів промвиробництва вплинули також підприємства з виробництва і розподілення електроенергії (збільшили випуск продукції на 8,9%) та підприємства добувної промисловості — на 3,2%.

ЛОУС зазначає, що із загального обсягу виробленої за 8 місяців ц.р. продукції понад три чверті (78,7%) займала продукція обробної промисловості (у т.ч. харчової промисловості та перероблення с/г продуктів — 25,8%, машинобудування — 12,6%, целюлозно-паперової промисловості, поліграфічної промисловості та видавничої справи — 9,2%, хімічної і нафтохімічної промисловості — 7,2%), підприємств з виробництва і розподілення електроенергії, газу та води — 12,7% і підприємств добувної промисловості — 8,6%.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...