Головна » Інше » Спорудження постійнодіючого виставкового комплексу на території спорткомплексу ВАТ «Львівсільмаш» може стати найдешевшим інвестиційним проектом Економічного Форуму

Спорудження постійнодіючого виставкового комплексу на території спорткомплексу ВАТ «Львівсільмаш» може стати найдешевшим інвестиційним проектом Економічного Форуму

Серед інвеситиційних проектів, які готуються зараз для представлення на ІІІ Міжнародному економічному форумі у Львові, є спорудження постійнодіючого виставкового комплексу на частині території спорткомплексу львівського ВАТ «Сільмаш», – повідомив «Контекст-медіа» начальник управління промисловості, транспорту і зв’язку Львівської ОДА Ростислав Сорока.

Вартість спорудження виставкового комплексу без вартості фундаменту становить лише 100 тис. грн. і це є найдешевший, але разом з тим цілком реальний до виконання інвестиційний проект, який буде запропонований на Економічному форумі у Львові.

Спортивний комплекс ВАТ «Сільмаш» включає два стадіони, однак за прямим призначенням використовується лише великий стадіон, у той час як малий — зараз простоює. До того ж цей стадіон знаходиться поруч із комунікаціями, що так само здешевлює вартість будівничих робіт.

Ростислав Сорока зазначив, що є два варіанти спорудження цього комплексу. Перший – на території іншого майданчика ВАТ «Сільмаш» — у промисловій зоні „Рясне” є збірно-розбірний ангар загальною площею близько 3000 квадратних метрів, що робить реальним його перенесення на територію стадіону. Другий варіант – використати виставкове обладнання фірм і залучити це як інвестиційний внесок фірм. Однак перший варіант є цікавішим, — зазначив Ростислав Сорока.

Нещодавно Ростислав Сорока мав зустріч з першим заступником міського голови Львова Василем Кравцівим, який висловив свою підтримку цьому проекту. До того ж ще в середині 90-х років міська влада вже давала дозвіл на спорудження саме на цьому місці виставкового комплексу.

Львів, який є на сьогодні найбільшим в Західній Україні виставковим містом, не має сучасного виставкового центру, що обмежує його потенційні можливості для проведення великих заходів. На цю проблему неодноразово звертали увагу учасники виставок та ярмарок, які відбуваються постійно у Львові.

2-4 жовтня у Львові відбудеться ІІІ Міжнародний економічний форум, в рамках якого буде проведено інвестиційний ярмарок.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...