Головна » Інше » У Львові урочисто відкрили єдиний реєстраційний офіс

У Львові урочисто відкрили єдиний реєстраційний офіс

11 липня у Львові відбулося урочисте відкриття єдиного реєстраційного офісу, який фактично почав працювати з 4 липня.

Хоча офіс щойно відкрився, однак у нього, за словами директора Володимира Дуди, уже є проблеми, основна з яких – занадто малий робочий штат, який становить ¼ від середнього нормативу (25 чоловік).

Як заявив на відкритті начальник Головного управління економіки Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак, відкриття єдиного реєстраційного офісу – „це політичний крок, який сприяє впровадженню регуляторної політики”.

Робота таких офісів, сподівається Валерій П’ятак, дасть поштовх розвитку підприємництва.
Начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Василь Щеглюк відкриття єдиних офісів назвав одним із трьох важелів, якими можливо підтримати підприємництво. Інші два, на його думку, – це розширення консультативних послуг для підприємців і створення бізнес-інкубаторів для підприємців, які не мають приміщень.

Василь Щеглюк прогнозує, що робота єдиного реєстраційного офісу у Львові дозволить на 2 млн. грн. збільшити надходження до міського бюджету.

На відкритті єдиного реєстраційного офісу були присутні перший заступник міського голови Львова Василь Кравців, заступник міського голови Львова з питань економіки Олег Мірус, голова Асоціації роботодавців Львівщини Зиновій Бермес.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...