Головна » Інше » UMC здійснила комерційний запуск GPRS-послуг у Львові, Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Запоріжжі та Криму

UMC здійснила комерційний запуск GPRS-послуг у Львові, Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Запоріжжі та Криму

Компанія-оператор мобільного зв’язку UMC здійснила комерційний запуск послуг на основі технології GPRS для контрактних абонентів у Львові, Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Запоріжжі та АР Крим.

Про це повідомляється у прес-релізі компанії, текст якого є у „Контекст-медіа”.

Поки що UMC пропонує своїм абонентам три GPRS-послуги: WAP GPRS – швидкий доступ до різноманітних WAP-ресурсів, MMS GPRS – швидкий і, як сказано у прес-релізі, зручний обмін MMS-повідомленнями та мобільний GPRS-Інтернет – швидкий доступ до Інтернет й електронної пошти.

Компанія наголошує, що GPRS-послуги мають багато переваг, основними з яких є висока швидкість передачі даних – до 107,2 Кбіт/сек, простий і зручний підхід до тарифікації, швидке і стабільне з’єднання, можливість приймати і здійснювати дзвінки та відправляти SMS-повідомлення, не розриваючи GPRS-з’єднання. До того ж ресурси мережі та телефону, додає UMC, використовуються активно тільки під час прийому та передачі даних.

Послуги на основі технології GPRS – доступ до Інтернету та електронної пошти з використанням GPRS – СП „Український мобільний зв’язок” (UMC) почало надавати абонентам у лютому 2002 року в тестовому режимі.

GPRS (General Packet Radio Service) – технологія швидкісної пакетної передачі даних по вільних радіоканалах у мережі GSM.

UMC працює на ринку мобільних послуг України з 1993 року. Зараз компанія нараховує понад 2 млн. абонентів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...