Головна » Інше » 2003 рік UMC називає роком Львівської області

2003 рік UMC називає роком Львівської області

2003 рік провідний український оператор мобільного зв’язку компанія UMC називає роком Львівської області у Західній Україні, – повідомила сьогодні на прес-конференції у Львові директор Західного територіального управління UMC Людмила Ворко.

Вона сказала, що хоча Львівська область і є базовою серед інших 7 областей, які входять до сфери Західного територіального управління UMC, однак на сьогодні вона „ще не використала всі ресурси, які має, для потенційних абонентів мобільного зв’язку”.

Тому, говорить Людмила Ворко, цього року компанія UMC планує провести агресивне покриття населених пунктів Львівщини. Передбачається, зокрема, покрити Самбір, Старий Самбір, Пустомити, Ожидів, Великі Мости, Сокаль, Тисовець, Східницю. „Плануємо, до кінця року практично всі населени пункти Львівської області будуть користуватися послугами нашої компанії”, – сказала вона.

Цього року UMC, за словами Л.Ворко, продовжить також покриття автошляхів.

Усього на розвиток мережі у Львівській області до кінця цього року компанія збирається витратити суму, що є на половину меншою від тих коштів, які вона витратила на мобілізацію Львівщини до цього часу. Точну суму вкладень Людмила Ворко не вказала, сказавши тільки, що досі на розвиток мережі в області UMC використала 30 млн. дол.

Людмила Ворко зазначила, що активні роботи по Львівській області стали можливими завдяки значним інвестиціям в UMC з боку російської компанії-оператора мобільного зв’язку МТС (ВАТ „Мобільні ТелеСистеми”), яка у лютому 2003 року стала власником контрольного пакета акцій українського СП, викупивши 83,7% його акцій. Загальна сума інвестицій у компанію, як повідомив директор з маркетингу та продажу СП UMC Адам Вояцький, вимірюється 200 млн. дол.

У першому півріччі 2003 року UMC покрила у Львівській області Турку, Золочів та ще деякі населені пункти.

1 липня 2003 року UMC відзначила своє 10-річчя. Послугами компанії зараз користується більш ніж 2 млн. абонентів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...