Головна » Інше » З початку року у Львові введено в експлуатацію 29 квартир у рамках реалізації програми підтримки молодіжного житлового будівництва

З початку року у Львові введено в експлуатацію 29 квартир у рамках реалізації програми підтримки молодіжного житлового будівництва

З початку 2003 року у Львові введено в експлуатацію чотири будинки на 29 квартир у рамках реалізації соціальної програми підтримки молодіжного житлового будівництва шляхом надання пільгових довготермінових кредитів молоди сім’ям та одиноким молодим громадянам.

Про це „Контекст-медіа” повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації з посиланням на інформацію, надану Головним управлінням у справах сім’ї та молоді ОДА.

Згідно з повідомленням, будинок на 20 квартир було введено на вул.Драгана, на 2 квартири – на вул.Лазаренка, на 3 – на вул.Грюнвальдській, на 4 – на вул.Глухий Кут.

Водночас з початку цього ж року з бажанням отримати кредит за програмою молодіжного житлового будівництва, зазначає Головне управління у справах сім’ї та молоді, у Львівське регіональне відділення Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву звернулося 540 молодих сімей, з них 120 уже подали необхідні документи та зареєстровані кандидатами у позичальники.

На сьогодні на обліку за отриманням кредиту перебуває усього 350 молодих сімей. Та за існуючого стану фінансування, за рік кредити по програмі молодіжного будівництва видаються не більш, ніж 50 позичальникам.

З 1998 по 2002 роки на Львівську область для реалізації програми підтримки молодіжного будівництва з держбюджету виділено понад 10,7 млн. грн., з обласного – 1,27 млн. грн. За цей час кредити було надано 151 сім’ї, 83 із яких уже отримали квартири.

Здійснення програми підтримки молодіжного житлового будівництва розпочато у 1998 році.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...