Головна » Інше » За 5 місяців банки Львівської області збільшили обсяг кредитування с/г в 1,4 разу – до 56 млн. грн.

За 5 місяців банки Львівської області збільшили обсяг кредитування с/г в 1,4 разу – до 56 млн. грн.

За січень-травень 2003 року обсяг кредитів, наданих банками Львівської області сільгоспвиробникам, зріс в 1,4 разу в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 56 млн. грн.

Про це сьогодні на семінарі „Застосування складських свідоцтв у кредитних відносинах” повідомила начальник управління НБУ у Львівській області Марія Могильницька.

За її словами, тенденція до значного зростання кредитування банками сільського господарства Львівщини спостерігається із 2001 року, коли с/г виробникам було надано кредитів у 3,4 разу більше, аніж за 2000 р. У 2000 році, зазначила Марія Могильницька, обсяг банківських кредитів в с/г області зріс лише на 14,5%.

Як повідомляло агентство, за січень-березень 2003 року середня вартість кредитів у національній валюті у банківських установах Львівської області знизилась на 1,4% – з 23,6% до 22,2%.

У Львівській області нараховується (станом на 1 квітня 2003) 79 банківських установ, з яких 5 – юридично самостійні банки (АТ „Кредит Банк (Україна)”, ВАТ СКБ „Дністер”, АКБ „Електрон Банк”, ВАТ „Банк Універсальний” та АКБ „Львів”).

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...