Головна » Інше » За 6 місяців 2003 року приріст промислового виробництва на Львівщині склав 5,9%

За 6 місяців 2003 року приріст промислового виробництва на Львівщині склав 5,9%

Протягом 6 місяців 2003 року приріст промислового виробництва на Львівщині склав 5,9% — повідомив сьогодні на нараді з головами РДА заступник голови Львівської ОДА Степан Лукашик.

Товарів народного вжитку в області за перше півріччя цього року вироблено на 910 млн. грн., а безробіття склало 4,32%. Борги по заробітній платі станом на 1 липня склали 122,3 млн. грн., при цьому вони найбільше скоротились у Кам’янко-Бузькому районі, а зросли у Львові, Червонограді, Бориславі.

Степан Лукашик повідомив, що найбільший ріст цін на хліб – 20% відзначено у Сокальському, Буському районах. Голова Львівської ОДА Олександр Сендега відзначив, що у тих районах, де відзначено найбільший приріст цін на борошно та хліб, керівників буде притягнуто до відповідальності.

Протягом 6 місяців 2003 року до бюджету мобілізовано 720 млн. грн., — повідомив заступник голови Львівської ОДА Олег Демків. Оскільки цей показник для області є позитивним, то це дало можливість на 102 млн. грн. збільшити дотацію районів. Водночас на 41 млн. грн. скорочено недоїмку до бюджету: якщо на 1 січня 2003 року вона складала 727 млн. грн., то на 1 липня 2003 року – 686 млн. грн. В основному це досягнуто за рахунок Львова та Дрогобича.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...