Головна » Інше » У липні в центрі Львова запрацює громадська приймальня Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області

У липні в центрі Львова запрацює громадська приймальня Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області

У липні в центрі Львова (вул.Щепкіна,4, кім.55) розпочинає роботу громадська приймальня Дорадчо-координаційного комітету при голові ДПА у Львівській області, – повідомило „Контекст-медіа” управління громадських зв’язків та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Львівській області.

Відкривається приймальня, як зазначає управління, „за згодою податківців, які виділили для цього приміщення”.

Приймальня працюватиме кожної другої і третьої середи місяця з 15 до 17 години. Прийом у ній проводитимуть голова ДКК Олександр Максимчук, співголова Конфліктної комісії ДКК – Григорій Васильців, керуючий міжрегіональною економіко-правовою академією Михайло Максимик, президент західноукраїнської асоціації інноваційних фірм „Львівтехнополіс” Михайло Яворський.

За необхідності, до прийому та консультацій будуть залучатися фахівці управління громадських зв’язків та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Львівській області.

Дорадчо-координаційний комітет (ДКК) працює при голові ДПА у Львівській області з 2000 року. До його основних завдань входить: запровадження ефективного механізму співпраці податкової адміністрації з суб’єктами підприємництва, отримання керівництвом ДПА об’єктивної первинної інформації, вивчення та формування громадської думки щодо роботи податкових органів, участь у розв’язанні конфліктних ситуацій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...